Tankerület Kiváló Diákja

2019. május 23-án a Közép-Budai Tankerület Igazgató asszonya, Hajnissné Anda Éva átadta a Tankerület Kiváló Diákja díjat. Ezt a címet, olyan tanulók kaphatják meg, akik iskolájuk hírnevét elért eredményeikkel öregbítik, kiemelkedő és építő közösségi tevékenységet végeznek és példamutató a magatartásuk.

 

Iskolánk kitüntetett diákjai:

Sipos Borbála (6.b)

Borbála kitűnő tanulmányi eredményei mellett rendszeresen sportol egyesületben. Nagyon pozitív és kedves személyiségével a közösség motorja. Minden évben a kerületi német szavalóversenyeken dobogós helyezéseket ért el. Idén a budapesti forduló első helyezettje. A Német Nemzetiségi Kisebbségi Önkormányzat által szervezett versenyek és rendezvények kiemelkedő szereplője.

Jakab Levente (7.b)

Levente illedelmes, tisztelettudó, határozott véleménnyel bíró, szókimondó fiú, aki ugrik, ha feladat van, jelentkezik, amikor nem jelentkezik senki. Menti a csapatot. Közösségi ember, akiben ott munkál a céltudatosság, a teljesíteni akarás, a szorgalom és a kitartás. Az őt tanító tanárok szeretik, mert eszét használja és szívét, lelkét adja.

Mindemellett fizikai erejét, kitartását is becsüljük, hiszen a jó iskolai teljesítmény mellett, kiváló sportember: vízilabdázó. Napi rendszerességgel edz, országos versenyeken eredményesen szerepel.

Hnatyszyn Vanda (9.A)

Vanda a példamutató magatartása, kiemelkedő tanulmányi eredménye mellett aktív tagja az iskola és osztálya közösségének is.  Iskolai rendezvényeinken hol szervezőként, hol szereplőként csillogtatja meg tudását.

Aktív sportoló, műugrásban több rangos hazai és nemzetközi verseny dobogósa. Az egyik magyarországi TV csatorna híres sportolókat bemutató gyermekműsorának volt vezetője. Sokszínű tevékenységével öregbíti iskolánk hírnevét.

Ralovich Dávid (9.A)

Dávid példamutató magatartása, kiemelkedő tanulmányi eredménye mellett olyan közösségi munkát végez, amely érdemessé teszi a címre. Szinte kivétel nélkül minden iskolai rendezvényünk egyik főszereplője: hol a teljes körű szervezéssel, hol technikai, hol szereplésével biztosítja a magas színvonalat.  Az iskolarádió diák-irányítója, az iskolai honlap megújítója.

Az osztály diákönkormányzatának vezető képviselője, munkája nagymértékben segíti a közösség formálását, építését.

Média tagozatos diákként több olyan munkát tudhat maga mögött, amelyek szintén az iskola hírnevét öregbítik.

Aktívan sportol, vitorlázásban Országos Bajnokság dobogósa.

Vecsei Teréz Dorka (9.A)

Dorka iskolai közösségi munkájával emelkedik ki társai közül. Az osztályban a diákönkormányzat vezetésében jelentős szerepet vállal, osztályprogramok nélküle nem léteznek. Az iskolai rendezvények, műsorok aktív közreműködője. Személyisége és tehetsége hozzájárul ahhoz, hogy ezek az események a kimagasló színvonalúak legyenek. Mint a Vers-és prózamondó verseny kerületi győztese. Médiás tanulóként a Csik Iskola – Hilton Budapestben rendezett kiállítás közreműködője.

Westsik Luca (10.A)

Luca rendkívül sokoldalú diák. Céltudatos, szorgalmas és magas teherbírású. Jó iskolai tanulmányi eredménye mellett, magas szintű informatikai ismeretekkel rendelkezik. Tevékenyen részt vesz az iskolát bemutató kisfilmek, pályázatok készítésében. A Pénziránytű Iskolahálózat Pénzügyi biztonság Országos kisfilm pályázatán 1. helyezést ért el. Segítséget nyújt az ünnepélyek és rendezvények tartalmi és formai kivitelezésében. Csik iskola –  a Hilton Budapest projektek aktív alkotója.

Ganzer Balázs (11.A)

Balázs évek óta kitűnő tanuló, nemcsak az ismeretek gyarapítására törekszik, hanem az információk feldolgozására, megértésére is. Sikerei ellenére szerény, szívesen segít társainak tanulmányikban. Nyitott, érdeklődő, eligazodik a társadalom összetett világában is. Az osztályprogramok lebonyolításában is lehet rá számítani – legyen szó teremdekorációról vagy ünnepi megemlékéezésről. Sikeres videós pályaművek alkotója, operatőr, vágó és rendező, ha kell.

Tamási Zoltán (11.B)

Zoltán média tagozatos tanulónk, aki rendezvényeink, ünnepségeink állandó és önkéntes technikai lebonyolítója. Segítőkészséges páratlan és példamutató. Lelkesedése, pontos, lelkiismeretes munkával párosul. Könnyedség, alázat és tökéletesség, ezzel a három szóval jellemezhetnénk a közösségi feladatokhoz való hozzáállását. Ez pedig azok közé az emberek közé emelik, akiknek a hobbija a munkája, a munkája az élete.

Leitner Lilla (12.A)

Lilla gondolkodásával, igényességével, megbízhatóságával értékes diákja iskolánknak, közösségi munkája példaértékű. Jeles tanulmányi eredménye mellett számos diákolimpiai és egyesületi színeken elért eredménnyel büszkélkedhet.